Chat GPT

ChatGPT’s idee van een typisch Nederlandse afbeelding, vervolgens steeds Nederlandser gemaakt, hoe mooi en kleurrijk geeft deze afbeelding ons landje weer! Lees het stuk over “ons” Nederland en alle mogelijkheden die het ons geeft, ook op ICT gebied zijn er mogelijkheden genoeg!
Laat ons u helpen te zoeken naar wat er kan en wat er past bij uw manier van werken. hashtagDanegoBV hashtagservicezitinonssysteem hashtagICTmogelijkheden

Nederland

Voor mij het land van uiterste, en dat is wel te zien in verschillende onderwerpen.

Een overheid die al jaren roept dat er bezuinigd moet worden omdat het geld maar één keer uitgegeven kan worden. Terwijl de renovatie van het binnenhof niet 475 miljoen euro gaat kosten zoals ooit gedacht maar ruim 4x zoveel.

Een overheid die jarenlang geleid werd door Mark Rutte. Aan zijn 3e kabinet werden het hoogste aantal moties van wantrouwen ingediend namelijk 38 en toch wordt hij mogelijk de nieuwe NAVO baas. Blijkbaar doet hij toch wel iets goed.

Een land waar in 1 seizoen een beursgenoteerde voetbalclub door wanbeleid zowel financieel als sportief in zwaar weer verkeerd. Waar ze in Eindhoven en Rotterdam stiekem van genieten maar wanneer het Nationale elftal aan een toernooibegint  we allemaal weer in het Oranje gaan en die samenhorigheid weer bovenkomt. (De oranje spullen liggen alweer in de winkel!)

Dit land waarin iedereen begint te verduurzamen en het inleveren van blikjes wordt gezien als een mooie aanvulling op het zakgeld of inkomen. We met zijn allen massaal zonnepanelen op ons dak zijn gaan leggen en er nu achter komen dat ons elektriciteitsnetwerk dit eigenlijk niet goed aankan.

Het land waarin onderwijs voor vrijwel iedereen beschikbaar is en blijft ondanks het leraren tekort. En we met lede ogen moeten aanzien hoe op de Universiteit Van Amsterdam een vreedzaam protest volledig uit de hand loopt.

Als laatste zijn wij ook het éérste land dat tijdens het EuroVisieSongfestival wordt gediskwalificeerd. Maar waardoor Joost Klein door veel mensen is gevonden op Instagram, zijn aantal volgers zijn verdubbeld om hem een hart onder de riem te steken. En is wereldwijd zijn lied Europapavaker beluisterd na het incident dan daarvoor.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden wat aangeeft dat “ons” Nederland een land is van uiterste maar ook met vele mogelijkheden.

Wilt u weten welke ICT mogelijkheden Danego BV voor U kan bieden bekijk dan onze website.